Verwarming

Als cv ketels aan het eind van hun levensduur zijn, moeten de ketels worden vervangen. Maar in veel gevallen worden cv ketels niet alleen vervangen omdat ze aan het eind van hun levensduur zijn. Een nieuwe cv ketel brengt nog andere voordelen met zich mee, op het gebied van energiebesparing, milieu en warm water comfort bijvoorbeeld.
Cv ketels gaan ongeveer twaalf tot vijftien jaar mee. Cv ketels die langer gebruikt worden zullen steeds meer reparatie nodig hebben. De reparatiekosten en de grote kans op nieuwe gebreken maken het voordeliger om de cv ketel te vervangen.

Het is verstandig om na ongeveer tien jaar vast rond te kijken wat voor cv ketels er op de markt zijn. Uw cv ketel is dan nog niet aan het eind van zijn levensduur. En op het moment dat vervanging nodig is, bent u al voorbereid.
Cv ketels vervangen als u lagere stookkosten wilt
De technologie van cv ketels wordt steeds verder ontwikkeld. Door de hoge energieprijzen en de schaarste aan fossiele brandstoffen is er steeds meer vraag naar zuinig stoken en hoog rendement. Nieuwere cv ketels halen rendement tot wel 109%. Dat is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

De lagere stookkosten maken het vervangen van een cv ketel vaak ook aantrekkelijk als de ketel nog niet versleten is. Zeker in combinatie met goede isolatie kan een nieuwe cv ketel zichzelf snel terugverdienen.

Kok Installaties plaats alle merken cv ketels, informeer naar onze gunstige prijzen!