Riolering

Heeft u regelmatig last van slecht doorlopende afvoerleidingen van wastafels, gootsteen of de wasmachine en vaatwasser, dan wordt het tijd om het totale systeem eens onder de loep te nemen.

Uiteraard laat u de acute verstopping in eerste instantie verhelpen door een gespecialiseerd ontstoppings bedrijf. Om er voor te zorgen dat u niet regelmatig voor deze schoonmaakkosten komt te staan, zal er daarna soms een drastische beslissing genomen moeten worden. Kok Installaties kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Nieuwe aanbouw of verbouwing
Heeft u plannen om uw woning uit te bouwen of bijvoorbeeld een nieuwe keuken te plaatsen op een andere plaats dan voorheen, dan is het ook zinvol om te kijken of er nog goed op uw oude rioolbuizen aan te sluiten is. Stel dat de hoofdafvoer nog opgebouwd is uit ouderwetse buizen, dan komt er bij die aansluiting wat meer bij kijken. Daar is eigenlijk niet echt goed meer op aan te sluiten. In dat geval kunt u maar beter overwegen een nieuw pvc systeem aan te laten leggen, daar de diameter van deze buizen absoluut niet meer voldoet aan de huidige eisen.

Het raadzaam zijn om eens te bekijken of uw (oude) riool nog wel goed functioneert.

Neem daarom nu contact op met Kok Installaties voor een deskundig advies!