Airco

Met een airco creƫert u uw wooncomfort. De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in ieders interieur en lifestyle. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt

Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit. Zeg nu eerlijk. Is het niet heerlijk om tijdens de zwoele zomer gezellig in geklimatiseerde ruimten te winkelen of gezellig uit eten te gaan?
We maken ons allemaal zorgen over de lucht die we inademen - maar wist u dat de lucht binnenshuis soms 2 tot 10 keer meer vervuild is dan lucht buitenshuis? Van pollen tot virussen, de binnenlucht zit vol met kleine, schadelijke deeltjes. U kunt ze niet zien, maar kunt u het zich permitteren ze te negeren.
De manier waarop gebouwen momenteel gebouwd worden (om energie te besparen), zorgen ervoor dat de natuurlijke ventilatie van verse lucht tot het minimum beperkt wordt. De binnenlucht wordt dus onvoldoende ververst en de vuile lucht (rook, bacterieƫn, virussen, vieze geurtjes, stof, afval, schimmel,...) blijft binnen.
Stof is afkomstig van huid, haar, kledij of stof van buitenaf. Schimmel, afval, ... kunnen in aanraking komen met stof. Schilderwerk zorgt dan weer voor de nodige giftige stoffen, ...
En een vochtigheidsgraad van minstens 50% vermindert sterk de overlevingskans van gevaarlijke virussen.
Airconditioning ventileert, zuivert en houdt de vochtigheidsgraad van de binnenlucht onder controle.