Zonneboilers

Met de zonneboiler verwarmt u op een milieuvriendelijke manier sanitair warm water door gebruik te maken van zonnewarmte. Naast sanitair warm water zijn er ook systemen die warm water leveren voor ruimteverwarming of beide. Een zonneboiler kan op jaarbasis gemiddeld 65% van het sanitair water verwarmen van een doorsnee gezin.

Zowel nieuwbouw, renovatie als bedrijfsgebouwen komen in aanmerking voor het aanwenden van warmte geproduceerd uit zonne-energie. Plaats uzelf in een voordeelpositie door gebruik te maken van deze gratis zonne-energie. Er zijn tal van redenen waarom u voor een thermische zonne-installatie kunt kiezen. Om te beginnen is er de financiële tussenkomst van de staat/gemeente in de vorm van belastingsvoordeel/subsidies, daarnaast het enthousiasme van uzelf voor groen technologie, de wens om minder afhankelijk te worden van fossiele energie en tenslotte de wil om een persoonlijke bijdrage te leveren voor het milieu. Een thermische zonne-installatie reduceert niet enkel drastisch uw persoonlijke koolstofdioxide-uitstoot (CO2), maar ook uw energiefactuur.

De installatie van een zonneboiler heeft een positieve invloed op het energieverbruik en daarmee ook de kwaliteit van een gebouw. Sinds 1 januari 2006 zijn dergelijke kwaliteitsverbeteringen meetbaar. De energiebesparing die een zonneboiler realiseert, wordt immers meegerekend in de zogenaamde energieprestatie van de woning. De energieprestatieregelgeving stelt een aantal eisen naar isolatie, energieprestiate en binnenklimaat van een gebouw toe.

Elke woning is anders, daarom komen we het best eens langs om de situatie ter plaatse te analyseren.

Zo kan Kok Installatie u de beste oplossing aanbieden voor uw persoonlijke situatie.